galaxy tab diagonismos

Υπωχώρηση, Η Ελλαδα σε διαπραγμάτευση παραδοσής της.!!.

Υπωχώρηση, Η Ελλαδα σε διαπραγμάτευση παραδοσής της.!!.
Ουάουουουου…
 
ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ.!!. 
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 
του Δημ. Αντωνίου
Ποτέ το πρώτο βήμα υποχώρησης δεν είναι και το τελευταίο (όπως κι έγινε). Ποτέ τα Αδιαπραγμάτευτα («κόκκινες γραμμές») δεν γίνονται Διαπραγματεύσιμα, διότι τελικά δεν υπάρχει… τίποτα Αδιαπραγμάτευτο, όλα γίνονται Διαπραγματεύσιμα. Συνεπώς, χθές καταστήσατε διαπραγματεύσιμη την Εθνική Ανεξαρτησία, την Εδαφική και Συνταγματική Υπόσταση της Ελλάδας.
Αποδεχτήκατε τις Προδοτικές Δανειακές Συμβάσεις που εμπεριέχουν τους όρους εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και για τους οποίους έχουν σχηματιστεί στην Βουλή δικογραφίες για Εσχάτη Προδοσία. Η τωρινή Κυβέρνηση καθιστά τον εαυτό της συνεργό στην Εθνική Προδοσία.Το Μόνο που σας σώζει-ως όπλο κατά του εχθρού-είναι η αναγγελία Δημοψηφίσματος για την παραμομονή μας στο Ευρώ…για να τους κόψουμε τα πόδια.
Γ. Βαρουφάκης (χθές στο Eurogroup): «Είμαστε πρόθυμοι να ζητήσουμε παράταση της δανειακής σύμβασης», με αυστηρούς όρους: είμαστε διατεθειμένοι να μην αναλάβουμε δράση ως τον Αύγουστο που να εκτροχιάζει την προϋπολογισμό ή που η ΕΚΤ να θεωρεί ότι απειλεί την τραπεζική σταθερότητα. Ο μόνος δικός μας όρος: να μην πάρουμε μέτρα υφεσιακά (αύξηση ΦΠΑ, μείωση χαμηλων συντάξεων)».
Δημ. Αντωνίου
Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : zoidosia.blogspot.gr

Related posts