Ρίχνει αλάτι σε ένα τραπέζι…Αυτό όμως που κάνει στη συνέχεια είναι εκπληκτικό

Η τέχνη μπορεί να εμφανιστεί με άπειρες μορφές. Αρκεί μόνο να υπάρχει φαντασία, θέληση, μεράκι και φυσικά κατάλληλες πρώτες ύλες! Μπογιές, ξύλα, πηλός και πολλά άλλα που δε φαντάζεστε, μπορούν να χρησιμοποιηθουν για ένα έργο τέχνης! Ακόμη και αλάτι! Και δε μιλάμε, βέβαια, για κάποια πετυχημένη μαγειρική συνταγή, αλλά για θαυμάσια πορτρέτα!

Ο Bashir Sultani  είναι ένας Αφγανός καλλιτέχνης που μένει μόνιμα στον Καναδά. Πειραματίστηκε με την κατασκευή πρωτότυπων εικόνων και τα κατάφερε! Ρίχνει αλάτι πάνω σε ένα τραπέζι και δημιουργεί κάτι πραγματικά μοναδικό!

Παρά το ότι χρησιμοποιεί διάφορες πρώτες ύλες για τα έργα του, έγινε γνωστός για τα πορτρέτα από αλάτι!

loading...

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!