galaxy tab diagonismos

«ΒΟΜΒΑ» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Τι θα κάνει στην αποψινή ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας;

«ΒΟΜΒΑ» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Τι θα κάνει στην αποψινή ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας;

Οι επιφυλάξεις, που εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας… χθες αργά το βράδυ στην τηλεόραση του Alpha για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψηφίου Πρόεδρου της Δημοκρατίας, θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι την αποστασιοποίηση του κατά την αποψινή ψηφοφορία;

Το ενδεχόμενο αυτό φέρεται ανοιχτό σύμφωνα με πληροφορίες, που θέλουν τον κ. Μητσοτάκη -ο οποίος αυτή την ώρα συμμετέχει στο άτυπο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά και μένει να φανεί εάν θα τοποθετηθεί και πως για το θέμα αυτό στη συνεδρίαση- να εξετάζει τη στάση του στην ψηφοφορία.

Ο πρώτος τη τάξει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ αντιμετωπίζει επομένως την υποψηφιότητα του κ.Παυλόπουλου με τελείως διαφορετικό τρόπο από τη Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία άλλωστε ο υποψήφιος πλέον Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε στηρίξει στην Α” Αθήνας, όπου ο ίδιος δεν κατέβηκε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι ενστάσεις του κ. Μητσοτάκη όμως, ειδικά εάν εκφραστούν και με πράξεις, δε σηματοδοτούν μόνο μία σαφή διαφοροποίηση από την κ. Μπακογιάννη, αλλά θα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπό το πρίσμα της επόμενης ημέρας και όσον αφορά στις σχέσεις του με το καραμανλικό στρατόπεδο. Και αυτό καθώς, όσοι γνωρίζουν τη γαλάζια ανθρωπογεωγραφία θεωρούν πως σημαντικό στοιχείο στη μάχη της διαδοχής θα αποτελέσει το ποιος θα έχει τη στήριξη ή έστω την αποδοχή των καραμανλικών.

Αποστάσεις λοιπόν από την υποψηφιότητα Παυλόπουλου ερμηνεύονται ως αποστάσεις από το καραμανλικό μπλοκ ή/και διαπίστωσης από την πλευρά του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης της απροθυμίας των καραμανλικών να τον αποδεχθούν ως πιθανό διάδοχο.

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko

Related posts