ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
galaxy tab diagonismos

Αυτά ΔΕΝ γίνονται: Ο γαμπρός αρρώστησε και η νύφη παντρεύτηκε… ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ!

Αυτά ΔΕΝ γίνονται: Ο γαμπρός αρρώστησε και η νύφη παντρεύτηκε… ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ!

Αυτά σίγουρα δεν γίνονται στην Ελλάδα! 

Ένας γαμπρός στην Ινδία αρρώστησε και δεν πήγε στον γάμο, όμως η νύφη δεν πτοήθηκε και παντρεύτηκε… καλεσμένο!…

Η παράδοξη αυτή ιστορία, συνέβη επειδή ο γαμπρός έπαθε κρίση και κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν επιληπτικός, όμως δεν το είχε πει στην μέλλουσα νύφη, ονόματι Indira, και την οικογένειά της.

Όσο μάλιστα ο Jugal Kishore μεταφερόταν στο νοσοκομείο, η θυμωμένη νύφη αποφάσισε να αλλάξει σύζυγο. Έτσι, απευθύνθηκε στους καλεσμένους της και ζήτησε από έναν συγγενή του παρολίγον γαμπρού, να σταθεί στο πλευρό της, όπως και έγινε!

Σύμφωνα με τους Times of India, ο περίεργος αυτός γάμος τελέστηκε στην πόλη Rampur στα βόρεια της Ινδίας. Ο 25χρονος Kishore, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, κατήγγειλε την νεαρή νύφη στην αστυνομία.

«Από τη στιγμή που έγινε γάμος, δε μπορεί να κάνει κανείς τίποτα. Οπότε, πλέον είναι θέμα των οικογενειών να διευθετήσουν το θέμα και η καταγγελία αποσύρθηκε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Ram Khiladi Solanki.

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : plektani.gr

Related posts