Το mikroskopio.gr στα 100 δημοφιλέστερα ελληνικα site σε επισκεψιμότητα σύμφωνα με το alexa

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ
Σύμφωνα με το alexa.com (ένα από τα μεγαλύτερα site μέτρησης επισκεψιμότητας) το ιστολόγιό μας βρίσκεται (21-02-2015) στα 100 δημοφιλέστερα ελληνικα site σε επισκεψιμότητα (95) και στην παγκόσμια κατάταξη στη θέση 11837. 
alexa
εικόνα απο alexa.com
 
 
Επίσης εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του mikroskopio.gr το τελευταίο μήνα, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο μας εμπιστεύθηκαν για την ενημέρωση τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Google Analytics, από το 21 Ιαν. 2015 έως 20 Φεβ 2015, η ιστοσελίδα μας δέχτηκε 1.880.571 επισκέψεις από 770.231 μοναδικούς επισκέπτες.  Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε αυτό το δίαστημα, οι αναγνώστες μας έκαναν 5.830.077 προβολές των άρθρων μας (pageviews).

loading...

google analytics

εικόνα απο google analytics

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…

 

Για έγκυρη ενημέρωση ακολουθήστε μας στο:

twitter

facebook

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!