Μια συνταγή για υπέροχες, πολύ εύκολες και πολύ γρήγορες “Τηγανίτες μπανάνας” με 3 μόνο υλικά, έτοιμες σε 15 λ στο πιάτο σας για να τις απολαύσετε.
Υλικά συνταγής
- 2 πολύ ώριμες μπανάνες
- 4 μεγάλα αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
Εκτέλεση συνταγής
- Λιώνετε τις μπανάνες στο μπλέντερ. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολ, προσθέτετε τα αυγά και τα χτυπάτε με το μίξερ χειρός να ενσωματωθούν προσθέτοντας σταδιακά και το αλεύρι μέχρι να έχετε έναν ομοιόμορφο χυλό.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μετρίου μεγέθους ζεσταίνετε ένα κ.γ. βιτάμ. Μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτετε λίγο από το χυλό, περιστρέφετε το τηγάνι να “απλωθεί” ο χυλός και σιγοψήνετε για 3-4′ . Μόλις δημιουργηθούν “τρυπούλες” στην επιφάνεια τις γυρνάτε από την άλλη πλευρά και ψήνετε για άλλα 2′.
- Σερβίρετε και τις απολαμβάνετε με ζεστό μέλι & καρύδια, ή σιρόπι σοκολάτας ή μπανάνας, με ζάχαρη άχνη κανέλα και κομμάτια φρέσκιας μπανάνας.
Βασική ιδέα Πηγή
Πηγή:
loading...
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!