Αν τα μπιφτέκια είναι το αγαπημένο σας φαγητό….Τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα παρακάτω tips, για ακόμα πιο εντυπωσιακή γεύση, που θα τρελάνει τον ουρανίσκο σας!!!!
Tips
Για πιο αφράτα μπιφτέκια προσθέτουμε στο μείγμα ένα φλιτζάνι τσαγιού ξύδι. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το κρασί. Aυτή η συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για όλους εσάς που θα φτιάξετε τα μπιφτεκάκια σας στη σχάρα ή ακόμα και στο τηγάνι!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μυστικό με το μπιφτέκι που λίγοι το γνωρίζουν…
loading...
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!