Search
1429290522-2091f99b917d87d116c24b2d5b64a9a3

Όλοι προσπερνούσαν αυτό το παραπληγικό σκυλί. Ώσπου κάποια αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία!

Όποιος αποφασίσει να πάει κάπου διακοπές, κάτι θα φέρει μαζί του κατά την επιστροφή του. Κάποιο μπλουζάκι, κάποιο διακοσμητικό ή κάποιο κόσμημα.

ANAPHRO1

Η χρήστης του Reddit όμως, η Μέγκαν Πένμαν, πήρε μαζί της φεύγοντας από τις διακοπές της στη Ταϊλάνδη, κάτι πολύ πιο όμορφο και σίγουρα πολύ πιο χαριτωμένο!

ANAPHRO2

Μια ημέρα που περπατούσε στην παραλία είδε αυτό το παράλυτο κουτάβι να σέρνεται πάνω στην άμμο. Είχε χάσει την ικανότητα να κινεί και τα δυο του πόδια όταν χτυπήθηκε από μια μοτοσικλέτα. Αλλά οι σημερινοί ιδιοκτήτες του δεν έκαναν τίποτα για να διευκολύνουν την κατάστασή του. Το σύρσιμο των ποδιών του, του απέφερε πολλαπλά τραύματα από την τριβή στο σώμα του. Ήταν υποσιτισμένος και όλο σχεδόν το σώμα του καλύπτονταν από παράσιτα.
Αλλά μια ματιά σε αυτό το γλυκό πρόσωπο αρκούσε για την Μέγκαν για να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να κάνει κάτι γι αυτόν. Επικοινώνησε με αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής αλλά καμία από αυτές δεν ήταν σε θέση να τον αναλάβει εξαιτίας της πληρότητας τους.

ANAPHRO3

Έτσι, αποφάσισε να τον πάρει πίσω μαζί της στον Καναδά!
Αλλά πρώτα έπρεπε να βρει τα χρήματα για να το κάνει αυτό. Η μετακίνηση του μικρού Λέο, όπως ήταν το όνομα του, δεν ήταν εύκολη και απαιτούνταν αρκετά χρήματα και για το ταξίδι αλλά και για την φροντίδα του.

ANAPHRO4

Έτσι άφησε τον Λέο σε ένα κτηνίατρο για να φροντίσει τα τραύματα του και επέστρεψε στον Καναδά για να μαζέψει χρήματα.

ANAPHRO5

Εκεί μετά από έρανο κατάφερε να μαζέψει τα απαραίτητα κεφάλαια και δυο μήνες μετά ταξίδεψε και πάλι για την Ταϊλάνδη με σκοπό να πάρει μαζί της τον Λεό. Το ταξίδι τελικά της Μέγκαν και του Λεο στον Καναδά έγινε και το ταλαιπωρημένο ζώο βρήκε επιτέλους το σπίτι που του αξίζει.

ANAPHRO6

Μετά από νέο έρανο και χάρη στην ευγενική δωρεά πολλών άγνωστων ανθρώπων, ο Λεο κατάφερε να περπατήσει ξανά, έστω και με την βοήθεια αυτού του ειδικά διαμορφωμένου καροτσιού.

ANAPHRO7

(via)

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *