Φωτογράφησε το ίδιο σημείο για έναν ολόκληρο χρόνο και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Οι περισσότεροι από εμάς δεν προσέχουμε καθόλου τα παγκάκια στους δημόσιους χώρους. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μας περνούν σχεδόν απαρατήρητα. Ωστόσο η φωτογράφος Gabor Erdelyi από την Ισπανία αποφάσισε να δημιουργήσει μια συλλογή με φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο παγκάκι.

Έτσι κάθε μέρα και για έναν ολόκληρο χρόνο η Gabor απαθανάτισε το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το παγκάκι σε μια συνοικία της Βαρκελώνης την Barceloneta . Η σειρά έχει τον τίτλο «Life of a Bench» η ζωή ενός παγκάκι.

Δείτε τις φωτογραφίες :

PHOTO1

PHOTO2

PHOTO3

PHOTO4

PHOTO5

PHOTO6

PHOTO7

PHOTO8

PHOTO9

PHOTO10

PHOTO11

PHOTO12

PHOTO13

PHOTO14

PHOTO15

PHOTO16

PHOTO17

PHOTO18

loading...

PHOTO19

PHOTO20

PHOTO21

PHOTO22

PHOTO23

PHOTO24

PHOTO25

PHOTO26

PHOTO27

PHOTO28

PHOTO29

PHOTO30

PHOTO31

PHOTO32

(via)

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!