Search
c887288aebe5db4aa50161e6f00f0a56

Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα! Πάγωσαν όλοι όταν είδαν…

Στον άξονα ενός εκδρομικού λεωφορείου που επρόκειτο να ταξιδέψει στο Μπάρι, έχασε την ζωή του τα μεσάνυχτα, ένας 21χρονος Αφγανός.

Ο άτυχος άντρας είχε κρυφτεί στο πίσω μέρος του οχήματος για να περάσει στην Ιταλία από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των λιμενικών, ο 21χρονος μετανάστης «τρύπωσε» κάτω από το λεωφορείο σε κάποιο σημείο έξω από το λιμάνι προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό του κατά τον έλεγχο στην πύλη εξωτερικού.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, κάποιοι οδηγοί φορτηγών, όταν είδαν να σέρνεται ένα σώμα, κάτω από λεωφορείο. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι λιμενικοί, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του.

Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε πως ο 21χρονος ήταν νεκρός και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *