Έφυγε από την ζωή το πρωί της Δευτέρας ο πασίγνωστος Αλβανός ράπερ, Florand Condie.

Ο τραγουδιστής ήταν μέλος του συγκροτήματος «Doktor Flori» και πρώην μέλος του «West Side Family».

Τα αίτια του θανάτου του είναι ακόμη άγνωστα,με το άνδρα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο «Μητέρα Τερέζα» στα Τίρανα και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε χάσει ήδη την μάχη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε περίπου στις 10:20 (τοπική ώρα), με τους γιατρούς να τονίζουν ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή, ωστόσο, αναμένεται και η διάγνωση του ιατροδικαστή.

Ο Florand Condie, ήταν πατέρας των δύο παιδιών. Έγινε διάσημος με κάποια τραγούδια πολύ δημοφιλή στην αλβανική αγορά μουσικής, ενώ είχε γράψει και τραγούδι για το κόμμα του Έντι Ράμα, του οποίου ήταν υπερασπιστής.

 

πηγή: athensmagazine.gr

 

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!