Το δώρο για την επέτειο γάμου ενός ζευγαριού δεν ήταν κάποιο κόσμημα ή ένα ταξίδι. Ξενοδοχείο είχε το concept, όπως επίσης και τρίτο άτομο στην παρέα. Και μπορεί ως εδώ να μην υπάρχει κάτι παράνομο, από τη στιγμή όμως που το τρίτο άτομο ήταν ανήλικο η υπόθεση υπόκειται πια στη Δικαιοσύνη.Μία 15χρονη, την οποία «ψάρεψε» απόιστοσελίδα γνωριμιών, έκανε δώρο στη σύζυγό του 34χρονος γι τν γάμο τους. Ο Εντουαρντ Τσανγκ και η 25χρονη γυναίκα του Θαναφάτ Ρατανασιριβιλάι, που ζουν στις ΗΠΑ, είχαν γνωριστεί μέσω ιστοσελίδας, την οποία χρησιμοποίησαν για να βρουν παρέα.

Μόνο που το γεγονός ότι «ψάρεψαν» τη 15χρονη τούς φέρνει ενώπιον της Δικαιοσύνης με πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων βιασμός, επίθεση και βιαιοπραγία εις βάρος ανηλίκου. Οπως αναφέρει το κατηγορητήριο, η συνάντηση των τριών έγινε σε ξενοδοχείο. Μάλιστα ήρθε στο φως ότι ο πατέρας της 15χρονης ανακάλυψε αποδείξεις για όσα είχαν συμβεί, στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο Τσανγκ είχε κλείσει δωμάτιο με τζακούζι, ωστόσο αυτό δεν του δόθηκε τελικά, όταν ο ρεσεψιονίστ είδε πως ο 34χρονος συνοδευόταν από δύο γυναίκες. Η αλλαγή έγινε επειδή η πολιτική του ξενοδοχείου είναι να μη δίνονται τέτοια δωμάτια όταν σε αυτά πρόκειται να διαμείνουν περισσότερα από δύο άτομα.
Οι δικηγόροι υπεράσπισης του ζευγαριού σκοπεύουν να προβάλλουν το επιχείρημα ότι η 15χρονη έγραφε στο προφίλ της στην ιστοσελίδα γνωριμιών πως είναι 18 ετών. Σε περίπτωση που ο σύζυγος κριθεί ένοχος, αφού εκείνος αναζήτησε την κοπέλα για το τρίο, κινδυνεύει με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών.

Οσο για το «θύμα», που σήμερα είναι 17 ετών, δήλωσε ότι έκανε προφίλ στην ιστοσελίδα επειδή ήθελε να βρει φίλους στο σχολείο της. Αρχικά, όπως κατέθεσε, συνάντησε την 25χρονη, η οποία την έπεισε να κάνουν τρίο με τον σύζυγό της.

 

πηγή: athensmagazine.gr

 

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!