Search
asthenoforo_1_0

ΣΟΚ στην Πρέβεζα! Πήδηξε από το Ζάλλογο – 47χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει…

Τέρμα στην ζωή της θέλησε να δώσει μια 47χρονη γυναίκα εχθές πέφτοντας από μεγάλο ύψος κάτω από τον ιερό βράχο του Ζαλόγγου.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr  η γυναίκα ανέβηκε εχθές το πρωί σε σημείο κάτω από το μνημείο του Ζαλόγγου και πήδηξε στο κενό.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στα άκρα και τις φωνές τις άκουσαν μοναχές από το μοναστήρι, οι οποίες έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ η γυναίκα διατηρούσε ακόμα τις αισθήσεις της.

Μεταφέρθηκε στα Γιάννενα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου και νοσηλεύεται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια, που οδήγησαν την 47χρονη γυναίκα σε αυτήν την πράξη, να θέσει τέλος στην ζωή της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *