ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Στα χέρια της αστυνομίας οι τηλεφωνικές συνομιλίες της παρέας των Κρητικών που εκφόβιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στα χέρια της αστυνομίας οι τηλεφωνικές συνομιλίες της παρέας των Κρητικών που εκφόβιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τις συνομιλίες της παρέας των Κρητικών που φέρονται να πρωταγωνιστούσαν στα σκηνικά εκφοβισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έρχονται στο φως.

Η αστυνομία κατέγραψε τις κλήσεις της παρέας των έξι από το διάστημα της εξαφάνισης του Βαγγέλη μέχρι και τώρα.

«Οι μ…….. πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «γιατί τα φορτώνουν όλα σ’ εμάς;», «δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «εμείς τον ψάχναμε και τώρα μας κατηγορούν», «παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους», είναι μερικά αποσπάσματα από τις συνομιλίες που κατεγράφησαν.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, από τη μέρα που εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη, στις 15 Μαρτίου, ζήτησαν την άρση του απορρήτου. Τα περιστατικά επιθέσεων σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή αναφέρονταν ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα η ανάγκη να εξεταστούν οι συνομιλίες των φερόμενων δραστών τους, να γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Τις περασμένες εβδομάδες στα στελέχη της Ασφάλειας ακούν και απομαγνητοφωνούν τις συνομιλίες των έξι, προκειμένου αυτές να συμπεριληφθούν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Προς το παρόν, πάντως, δεν προκύπτουν ύποπτες αναφορές.

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται σε αυτές τις συνομιλίες είναι ότι λαμβάνουν χώρα όλο αυτό το διάστημα, μεταξύ της παρέας που φοιτούσε στη Σχολή, αποφοίτων της και νέων φοιτητών της.

Η απομαγνητοφώνηση θα ολοκληρωθεί μετά την Ανάσταση, οπότε και θα κληθούν να καταθέσουν οι πρωταγωνιστές της. Το ίδιο διάστημα, θα καταθέσουν οι γονείς, η αδελφή και ο αδελφός της κοπέλας με την οποία φέρεται να ήθελε να συνάψει σχέσεις ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει ζητήσει να καταθέσουν τελευταία τα μέλη της οικογένειας του Βαγγέλη, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των μαρτύρων και θα έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Μετά το Πάσχα, ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης θα λάβει το σύνολο των αποτελεσμάτων από τις ιστολογικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει την έκθεσή του, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts