Search
parelasi-rethimno4

ΡΕΘΥΜΝΟ: ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (PHOTO)

Χωρίς κάγκελα πραγματοποιήθηκε φέτος το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) η καθιερωμένη παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Ρέθυμνο.

Στη Λεωφόρο Κουντουριώτη έλαβαν μέρος στην παρέλαση τμήματα των Πολιτιστικών Φορέων, Συλλόγων, Μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, τμήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή της Μπάντας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Μετά το τέλος της παρέλασης, πραγματοποιήθηκε σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Με βασικό σύνθημα «Η ανοχή είναι συμμετοχή», η πορεία είχε στόχο την επαγρύπνηση των πολιτών, έτσι ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού.

vagelis-parelasi

 

 

 

Πηγή: flashnews.grnewsbomb.gr

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *