ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
pa-9

Βρε πώς μεγάλωσε! Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του Μάικλ Τζάκσον! (PHOTOS)

Εξι χρόνια μετά από το θάνατο του πατέρα της, η κόρη του θρυλικού Μάικλ Τζάκσον, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της άσχημες στιγμές.

Η 16χρονη  Πάρις-Μάικλ Κάθριν Τζάκσον, εθεάθη να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές κατά τη διάρκεια μαθήματος παρέα με τον προσωπικό της γυμναστή στο Καλάμπασα, στο Λος Αντζελες.

Το  2013, η ίδια είχε απασχολήσει τα μέσα όταν είχε γίνει γνωστό ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο τα Χριστούγεννα, η γιαγιά της, Κάθριν Τζάκσον, επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι «όλα είναι καλύτερα».

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *