Search
tromaktiko2737 (1)

Ο Παπανώτας σοκάρει! Τι αποκάλυψε για τη Νανά Καραγιάννη;

Για την κουμπάρα του Νανά Καραγιάννη μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, ο Δημήτρης Παπανώτας…
Μιλώντας στο ΕΓΩ, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι δεν έχουν πια τόσο συχνές επαφές. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αραιώσει τις επαφές μας. Κάναμε μια προσπάθεια πέρσι να ξανασυνεργαστουμε στο ραδιόφωνο, δεν κράτησε όμως παρά μόνο 20 μέρες.

Είμαστε κουμπάροι, την πάντρεψα στον πρώτο της γάμο. Περνάει δύσκολα η Νανά κι αυτό επηρεάζει όλη της τη συμπεριφορά. Αντιμετωπίζει θέμα και δεν ξέρω κατά πόσο το βλέπει».

Ερωτηθείς για το αν προσπάθησε να τη βοηθήσει με κάποιον τρόπο, ο κ. Παπανώτας είπε: «Εγώ πάντα λέω στους άλλους αυτό που σκέφτομαι, αλλά ένα σύμπτωμα της ασθένειας της είναι ότι αρνείται να ακούσει τους ανθρώπους που της λένε ότι υπάρχει θέμα και πρόβλημα. Είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό και εύχομαι να τα καταφέρει».

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *