ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Αυτόν θα προτείνει για ΠτΔ ο Τσίπρας και όχι τον Αβραμόπουλο…

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Αυτόν θα προτείνει για ΠτΔ ο Τσίπρας και όχι τον Αβραμόπουλο…

Τη στιγμή που όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, από τον ΣΥΡΙΖΑ, για διάδοχο του Κάρολου Παπούλια, ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μυστικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου φαίνεται ότι φέρνουν πλήρη ανατροπή…

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα φέρονται να έχουν εισηγηθεί την επιλογή του Μανώλη Γλέζου!

Η πρόταση δεν έχει απορριφθεί, κάτι που πολλούς τους κάνει να πιστεύουν ότι ίσως τελικά γίνει και αποδεκτή! Μάλιστα θεωρούν ότι το πρόσωπο του κου Γλέζου θα υπερψηφίσουν εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι αλλά και το ΚΚΕ, ίσως και το ΠΑΣΟΚ!

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts