ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΟΡΓΗ στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει ΚΥΝΗΓΟΣ που “ΑΝΕΒΑΣΕ” φωτογραφία με νεκρή καμηλοπάρδαλη! (φωτο)

ΟΡΓΗ στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει ΚΥΝΗΓΟΣ που “ΑΝΕΒΑΣΕ” φωτογραφία με νεκρή καμηλοπάρδαλη! (φωτο)

Η φωτογραφία της Rebecca Francis, την δείχνει ξαπλωμένη δίπλα στο νεκρό ζώο και προκαλεί οργή και σάλο στο διαδίκτυο, με τους περισσότερους να της κάνουν επίθεση κατά μέτωπον.

Παράλληλα πολλές φιλοζωικές οργανώσεις καταδίκασαν το συμβάν όχι μόνο γιατί βγαίνει για κυνήγι αλλά και επειδή επιδεικνύεται δίπλα στα πεθαμένα ζώα.

817093_rebecca-francis-with-a-bull-moose 817097_day6_photo3

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rebecca προκαλεί την οργή των φιλόζωων, καθώς έχει στο ενεργητικό της πολλές φωτογραφίες με κουφάρια ζώων, που έχει σκοτώσει.

817093_rebecca-francis-with-a-bull-moose 817091_zebra

Μετά τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε, η Rebecca προσπάθησε να απολογηθεί λέγοντας πως η φωτογραφία έχει τραβηχθεί πριν 5 χρόνια και πως το ζώο ήταν ήδη καταδικασμένο τόσο εξαιτίας γηρατείων όσο και γιατί είχε εκδιωχθεί από άλλο αρσενικό του κοπαδίου και βρισκόταν ολομόναχη στη σαβάνα.

kjhgfddffgfffffc

Η δικαιόλογία της κυνηγού αναφέρει, επίσης, πως με αυτόν τον τρόπο αποδίδει ένα είδος φόρου τιμής στο ζώο.

 

 

 

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts