Search
100ee05961af44ec5beaa2a7f36bfe3c

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Λιάγκα για το πότε θα γεννήσει η Μενεγάκη! (VIDEO)

Μετά τη διάψευση της Ελένης Μενεγάκη μέσω twitter, ότι τελικά δεν γέννησε έχει ξεσπάσει μια έντονη φημολογία για το αν τελικά η παρουσιάστρια πήγε χθες σε γνωστό μαιευτήριο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το «Πρωινό», αποκάλυψε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, η παρουσιάστρια χθες δεν πήγε στο μαιευτήριο.

«Είναι ορισμένο το πότε θα γεννήσει η Ελένη και είναι φυσιολογικό να λείψει από την εκπομπή της. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως χθες δεν πήγε στο μαιευτήριο», είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα εκείνη την ώρα η Φαίη δέχτηκε τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής και της το επιβεβαίωσαν.

Ενώ και η Σάσα Σταμάτη τόνισε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γιατρό της Ελένης Μενεγάκη της είπε χαρακτηριστικά πως αργεί ακόμα να γεννήσει.

«Εγώ μίλησα με τον γιατρό, ούτε μπήκε στο μαιευτήριο ούτε γέννησε. Αργούμε ακόμα μου είπε», αποκάλυψε.

«Δεν θα πάει σήμερα στην εκπομπή της, ούτε αύριο καθώς είναι οι μέρες που έχουν δώσει οι γιατροί στην Ελένη για να γεννήσει», πρόσθεσε ο Άρης.

 

faysbook.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *