tsipras_vouli4_532_355

Κρίσιμη ομιλία Τσίπρα στη Βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση!

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
– Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού λίγο πριν τα κρίσιμα ραντεβού του στις Βρυξέλλες
– Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει στις αιτιάσεις των θεσμών περί μονομερούς κίνησης της Αθήνας να φέρει σε ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση
– Θα απέχει από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση το ΚΚΕ
– Θα υπερψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε η Χρυσή Αυγή

Το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου αναμένεται να ψηφιστεί σε λίγη ώρα στην Βουλή και θα είναι το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα πάρει σε λίγο τον λόγο σε μια συμβολική κίνηση αφού μόλις χθες οι δανειστές μας απέρριψαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο χαρακτηρίζοντας το «μονομερή ενέργεια».

Η ΝΔ δια του Αντώνη Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ δια του Ευάγγελου Βενιζέλου δήλωσαν ότι θα το υπερψηφίσουν, ενώ νωρίτερα, την απόφαση του ΚΚΕ να μην μετέχει στην επικείμενη ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Πρόκειται για την ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει με πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Καραθανασόπουλος ανέγνωσε στην Ολομέλεια δήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, σύμφωνα με την οποία «η Χρυσή Αυγή, αξιοποιώντας τη στάση τής προέδρου της Βουλής, κατέθεσε αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια. Η ΚΟ του ΚΚΕ που έχει ήδη δηλώσει ότι ψηφίζει «παρών» επί της αρχής του συζητούμενου νομοσχεδίου, δεν θα συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που μεθοδεύτηκε για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που σχεδιασμένα καλλιεργούν κλίμα ανοχής για τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *