Search
florina_473_355

Κλειστά σχολεία την Πέμπτη σε Φλώρινα και Καστοριά – Που χρειάζονται αλυσίδες

Σε κλοιό κακοκαιρίας η βόρεια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τον ολικό παγετό και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που στη Φλώρινα φτάνουν τους 14 βαθμούς υπό το μηδέν!

Με απόφαση του δημάρχου, στη Φλώρινα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου την Πέμπτη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά μέχρι και την Παρασκευή θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, στον δήμο Καστοριάς.

Που χρειάζονται αλυσίδες

Στο μεταξύ, με προβλήματα διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού.
Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 22ο έως 28ο χλμ., ενώ η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 15ο έως 30ο χλμ. και την επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 22ο χλμ.

Στην Κεντρική Μακεδονία, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει στην επαρχιακή οδό Άρνισσας – Χ/Κ Βόρρας, από 20o έως 25ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου) λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και την επαρχιακή οδό Καστανερής -Λιβάδια (νομός Κιλκίς).

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, λόγω υπερχείλισης υδάτων, διεκόπη η συγκοινωνία στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα, Λίσσος ύψος Αρριανών, Έβρενου- Ιασίου, Αετοκορυφής, Διώνης και Στρύμης Λοφαρίου.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις επαρχιακές οδούς Κερασιάς – Χ/Κ Βόρρας και Βεροίας – Σελίου από 20ο έως 26ο χλμ. (Χ/Κ Σελίου).

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Καλλιπεύκης – Π.Παντελεήμονα (όρια νομού Πιερίας, δ/ση «Βρύση του Κατή», Καρδίτσας – Άρτας, από 38ο έως 61ο χλμ., θέση «Τύμπανος» και Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ., θέση «Αγ. Νικόλαος».

Στα δύο τελευταία σημεία, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες τις βραδινές ώρες, λόγω του παγετού που επικρατεί.

Πηγή: ΑΠΕ

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *