ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη – Πλημμύρισαν αγροτικοί δρόμοι και καλλιέργειες [video]

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη – Πλημμύρισαν αγροτικοί δρόμοι και καλλιέργειες [video]

Κύμα κακοκαιρίας έπληξε από τα ξημερώματα της Παρασκευής την περιοχή της Ξάνθης, με… τους ουρανούς να ανοίγουν και τον Νομό να δέχεται μεγάλες ποσότητες νερού.

Η συνεχής βροχόπτωση, και κατά διαστήματα έντονη, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες στρέμματα γης στον κάμπο της Ξάνθης να πλημμυρίσουν, ενώ για ακόμη μια φορά αγροτικοί δρόμοι και αυλές σπιτιών καλύφθηκαν από νερό.

Μεγάλα προβλήματα καταγράφηκαν στα όρια του Δήμου Αβδήρων, με τα συσσωρευμένα ύδατα παραπλεύρως των δρόμων στην περιοχή της Πεζούλας, αλλά και της Μάνδρας να θυμίζουν ορμητικούς χειμάρρους, με τους αγροτικούς δρόμους να σκεπάζονται από τα νερά της βροχής.

Προβλέπεται επιδείνωση
Σε έκτακτή ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού, τόσο κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες όσο και το Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδευτούν από θυελλώδεις ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και οι οποίες θα επηρεάσουν τη Θράκη, ενώ για το Σάββατο προβλέπονται ακόμη και χιονοπτώσεις σε υψόμετρο 400 μέτρων.

 

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : thrakitoday.com

Related posts