Search
Flax Seeds and Cup of Flax Seed Oil

Δύο δοκιμασμένες συνταγές για την αντιμετώπιση των όγκων!

Η θεραπεία του καρκίνου με εναλλακτικές μεθόδους και φυσικές θεραπείες μπορεί να είναι πολύ επιτυχής, αλλά μόνο αν είστε αρκετά γενναίοι να μην αποδεχθείτε τις μεθόδους της σύγχρονης ιατρικής με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία, που καταστρέφουν το ανθρώπινο σώμα.
 
1. Μια κυρία, που είχε καρκίνο των ενδοκρινών αδένων και συνδέθηκε σε μηχανήματα για περίπου είκοσι ημέρες, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς χωρίς χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία, χάρη σε αυτή τη συνταγή:

 

 
– Για αυτήν την συνταγή θα χρειαστείτε δύο μεγαλύτερες ρίζες τζίντζερ που πρέπει να είναι ξεφλουδισμένες και τις οποίες βάζετε σε ένα μπλέντερ, ώστε να είναι καλά αναμεμειγμένες.
 Αναμειγνύετε το ψιλοκομμένο τζίντζερ με μισό κιλό φυσικό μέλι. Τοποθετείτε το μείγμα που προκύπτει σε ένα βάζο και καταναλώνετε μία κουταλιά, 3 με 4 φορές την ημέρα. 
Χρησιμοποιήστε πλαστικό, κεραμικό ή ξύλινο κουτάλι. 
Θα παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από δύο ή τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τις εμπειρίες των ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν, αυτή η θεραπεία τους ανάστησε κυριολεκτικά.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *