Συγκλονίζει ο Πάνος Καμμένος – Ποιον θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση στο ΥΕΘΑ;

Συγκλονίζει ο Πάνος Καμμένος – Ποιον θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση στο ΥΕΘΑ;

Σε ειδική τελετή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα…
τιμηθεί από τον Υπ. κ. Πάνο Καμμένος ο  ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρήκε 3.000 ευρώ έξω από τράπεζα στην Ξάνθη και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε.

Πρόκειται για το περιστατικό που ανέδειξε την Πέμπτη το ThrakiToday.com και το οποίο έλαβε χώρα την Τετάρτη έξω από την Εθνική Τράπεζα επί της οδού 40 εκκλησιών. Η πράξη αυτή του στρατιωτικού, που έλκει την καταγωγή του από τη Μάνδρα, έκανε τον γύρω της χώρας με τον κ. Καμμένο να αποφασίζει την ηθική του επιβράβευση.

Η πράξη του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς σε δύσκολες εποχές οικονομικής κρίσης, δεν δέχθηκε να λάβει ούτε το ποσόν που δικαιούται, σύμφωνα με τον νόμο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συγχαίρει τον στρατιωτικό για την ενέργειά του, η οποία, εκτός από τον ίδιο, τιμά ολόκληρο το Στράτευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κίνηση ενός στρατιωτικού στην Ξάνθη μπροστά από το ΑΤΜ που «λύγισε» όλη την πόλη!

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko

Related posts