Search
82437f8b7df77f3cf4a49d98b8516f4c

Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά! Θανατηφόρο τροχαίο έπειτα από μετωπική φορτηγού με αυτοκίνητο!

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος σήμερα το πρωί στα Χανιά…

Το τροχαίο συνέβη κοντά σε γέφυρα στην περιοχή Κολυμπάρι του δήμου Πλατανιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν ένα φορτηγό και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 35χρονος οδηγός του ΙΧ και να τραυματιστεί στα κάτω άκρα ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων οι δύο επιβαίνοντες σε αυτά είχαν εγκλωβιστεί.

Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν και τους δύο οδηγούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν βαριά τραυματισμένος και λίγο μετά κατέληξε.

Πηγή: flashnews.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *