Search
aeb29fde553d048905c506c9cd3f81e9_L

Αναγνωρίζετε τον ηθοποιό επιτυχημένης σειράς του Αντ1 στα νιάτα του;

Φέτος τον βλέπουμε σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά. Μια σειρά μάλιστα που πήρε από νωρίς το πράσινο φως και για τη νέα χρονιά. Ο ίδιος αν και επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας, είναι στο θέατρο επι 32 χρόνια ανελλιπώς.
Φέτος παίζει στην παράσταση «Πιάφ» της Παμ Γκεμς με την Ελεονόρα Ζουγανέλη ενώ κάνει τον Τούρκος το Ταμάμ.  Η φωτογραφία είναι από τα νιάτα του. Είναι ο Νίκος Μαγδαληνός. Είναι δε τόσο πειστικός στο ρόλο του που υπάρχουν κάποιοι στο δρόμο που τον ρωτούν αν είναι στα αλήθεια είναι Τούρκος.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *