Πλησιάζει το τέλος της αγωνίας; Νέα τηλεφωνήματα προμηνύουν θετικές εξελίξεις!

Πλησιάζει το τέλος της αγωνίας; Νέα τηλεφωνήματα προμηνύουν θετικές εξελίξεις!

Τα τελευταία 24ωρα, οι αστυνομικοί έχουν επεκτείνει τις έρευνες στην Αθήνα, διότι υπάρχουν πληροφορίες πως ο 20χρονος κατέληξε στην πρωτεύουσα…

Οι αστυνομικοί αλλά και οι συγγενείς του αγνοούμενου φοιτητή, εξετάζουν το υλικό από 50 κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, ενώ ερευνούν τις μαρτυρίες πολιτών που τηλεφωνούν για να βοηθήσουν τις έρευνες.

Ευχάριστα νέα! Δύο έγκυρες μαρτυρίες αποδεικνύουν ότι ο εξαφανισμένος Βαγγέλης είναι στην Αθήνα! Σε ποια σημεία τον είδαν; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

3 με 4 τηλεφωνήματα χαρακτηρίζονται σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να ρίξουν φως στο μεγάλο θρίλερ του μήνα. Οι πολίτες υποστήριξαν πως αναγνώρισαν τον φοιτητή και πως τον είδαν σε σταθμό του ΗΣΑΠ και το Μετρό, στο Μοναστηράκι και τις γύρο περιοχές.

Στο μεταξύ δραματική έκκληση κανει η μητέρα του 20χρονου προς όλο τον κόσμο να έχει τα μάτια του ανοιχτά ετσι ώστε αν δει ή ακούσει κάτι, έστω και ασήμαντο, να το αναφέρει γιατί μπορεί να αποδειχτεί σοβαρό.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts