Search
tsipras_samaras2_534_355

Σαμαράς: «Ουάου, που θα έλεγε κι ο Βαρουφάκης!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη κι ο Αλέξης Τσίπρας γέλασε με την αναφορά του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας,Αντώνη Σαμαρά, στο… ιστορικό πια «ουάου» του Γιάνη Βαρουφάκη στην συνέντευξη τύπου με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Η κοινή συνέντευξη τύπου του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, θα μείνει στην ιστορία για τα… ιστορικά χαμηλά της θερμοκρασίας στην αίθουσα όταν ο πρώτος ανέφερε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει την τρόικα.

loading...

Αυτή την στιγμή θυμήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια της δριμείας επίθεσης που εξαπέλυσε προς την κυβέρνηση, ανέφερε τα εξής: «Πήγατε έξω και είπατε το προεκλογικό σας ποίημα. Τους ειπατε για νέο ονομαστικό κούρεμα χρέους εισπράξατε ένα όχι από όλους. Τους είπατε για συνδιάσκεψη χρέους. Σας είπαν όλοι ένα ξερό όχι. Τους είπατε για αέναα ή άληκτα ομόλογα, τα λεγόμενα perpetuals. Μα είναι δυνατόν;Ανασύρατε κύριε Τσίπρα απ’ τα βάθη της ιστορίας ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποίησε η Μεγάλη Βρετανία για να καλύψει ανάγκες της ενόψει του επταετούς πολέμου στα μέσα του 18ου αιώνα. Στη συνέχεια το χρησιμοποίησε και πάλι η Βρετανία για να καλύψει τις δαπάνες της στους Ναπολεόντειους Πολέμους στις αρχές του 19ου αιώνα. Και τέλος στις αρχές του 20ού αιώνα για να καλύψει τις υπέρογκες δαπάνες της στα τέλη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ουάου, που θα έλεγε κι ο κύριος Βαρουφάκης….» είπε ο Αντώνης Σαμαράς, προκαλώντας γέλια στο κοινοβούλιο, ενώ γέλασε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *