Πώς τρολάρουν οι Παναθηναϊκοί τον Ολυμπιακό;

Πώς τρολάρουν οι Παναθηναϊκοί τον Ολυμπιακό;

Ζέκα και Γιάνκοβιτς συναντήθηκαν τυχαία και τα είπαν τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για το μπάσκετ. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν άκρως ενημερωμένοι για όλα!

 

ΟΚάρλος Ζέκα και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα στούντιο των καναλιών Novasports αφού ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή «η ώρα των πρωταθλητών».

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μίλησε πρώτος και κατά την αποχώρηση του από το στούντιο συνάντησε τον Ελληνα μπασκετμπολίστα, ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει στο στούντιο για τη δική του συνέντευξη… 

Οι δύο πράσινοι έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για τις επιτυχίες της Κυριακής και αμφότεροι συζήτησαν για περίπου 15 λεπτά. 

Ο Ζέκα είπε την κορυφαία ατάκα: «τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ; Δεν μπορούν να σας νικήσουν με τίποτα, έτσι;» και υπογράμμισε στον Βλάντο ότι «παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ για να σας δω, συμπεριφέρομαι σαν οπαδός και όχι σαν επαγγελματίας αθλητής» για να του απαντήσει ο Βλάντο «καλά κάνεις κι εγώ έτσι θα έκανα στο γήπεδο». 

Μάλιστα, ο Ζέκα έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για την Ευρωλίγκα συζητώντας με τον Βλάντο για τον επόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ λέγοντας του: «είναι πολύ δύσκολος και καθοριστικός αγώνας» αλλά και για την συμφωνία του Κιριλένκο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ο Γιάνκοβιτς ρώτησε τον Ζέκα: «Πότε θα μιλήσεις ελληνικά;» για να του απαντήσει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού: «αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα μιλήσω ελληνικά για ένα χρόνο» και ο Βλάντο του είπε «άρχισε να ετοιμάζεσαι»,

Ο διεθνής άσος του έδωσε και μερικές συμβουλές λέγοντάς του ότι «δεν είναι δύσκολο να μιλάς ελληνικά» ενώ θέλησε να μάθει… ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες επί ποδοσφαιρικών ζητημάτων ρωτώντας τον Ζέκα «πως είναι να παίζεις δεξί μπακ»;

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : sdna.gr

Related posts