Το συγκινητικό μήνυμα της Ζαρίφη για τον Βαγγέλη: «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος και τάφος για τις συνειδήσεις μας»

Το συγκινητικό μήνυμα της Ζαρίφη για τον Βαγγέλη: «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος και τάφος για τις συνειδήσεις μας»

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, όπως και πολλοί άλλοι επώνυμοι από την είδηση ότι βρέθηκε το άψυχο κορμί του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα το πρωί.

Η παρουσιάστρια, δεν θα μπορούσε παρά να ανεβάσει στα social media ένα μήνυμα που πραγματικά συγκινεί όσους το διαβάζουν. «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο, ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατί; Όχι γιατί ήταν διαφορετικό. Αλλά γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη. Πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές» έγραψε η Κατερίνα κερδίζοντας βέβαια πολλά likes για το συγκινητικό της μήνυμα. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της.
fd9e0850ec9b589c3b26d78200bc28d9_L IaIOC_CEOE_AazE_1532015_113213_C

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/368614/to-sygkinitiko-minyma-tis-zarifi-gia-ton-vaggeli-ayti-i-eidisi-einai-ethniko-penthos-kai-tafos-gia-tis-syneidiseis-mas

Related posts