Ο σύζυγος Ελληνίδας παρουσιάστριας αγόρασε νησί

Ο ίδιος σχεδιάζει να το αξιοποιήσει πολύ σύντομα και μάλιστα το θέμα τέθηκε και στη Βουλή.

Η πρόσφατη επιχειρηματική κίνηση του συζύγου της Ελληνίδας παρουσιάστριας είναι  η αγορά ενός νησιού απέναντι από τον “Αστέρα Βουλιαγμένης”.Ο επιχειρηματίας περιέγραψε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ποιες αλλαγές θα κάνει στην Υδρούσα..

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι ένας πολύ δραστήριος επιχειρηματίας και δεν σταματά να κάνει επενδύσεις. Η τελευταία του ήταν η αγορά ενός νησιού απέναντι από τον “Αστέρα Βουλιαγμένης”. Ο ίδιος σχεδιάζει να αξιοποιήσει πολύ σύντομα την Υδρούσα και μάλιστα το θέμα τέθηκε και στη Βουλή.

loading...

Ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό YOU για την αγορά του νησιού: “Τέθηκε το θέμα στη Βουλή για να προχωρήσουμε μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Είμαστε πανέτοιμοι με τις άδειες και θα ξεκινήσουμε την 1η Μαΐου ένα τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο όπου θα υπάρχει θέατρο, θα κάνουμε διάφορες οικολογικές δράσεις,έχει εξαιρετική παραλία για μπάνιο…”

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!