ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Αλαφούζος: «Ο Μαρινάκης έχει ξεπεράσει τα όρια»

Αλαφούζος: «Ο Μαρινάκης έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ηθικό αυτουργό των επεισοδίων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μιλώντας κατά την έξοδό του από το γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» έκανε σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

« Όσον αφορά τα θέματα της αντίδρασης των οπαδών μας, αυτά πρέπει να εκλείψουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει αμφιβολία και δεν υπάρχει δικαιολογία για να προπηλακίζεις τους παίκτες και τη διοίκηση των αντιπάλων. Όμως, θέλω να πω δυο πράγματα. Πρώτον, ο κύριος Μαρινάκης αποφάσισε να έρθει εδώ και να κάτσει στο μπουθ της ομάδας του (εννοούσε τον πάγκο) και γενικά ο κύριος Μαρινάκης έχει ξεπεράσει κάποια όρια. Θα σας θυμίσω ότι μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον κύριο Σαρρή, ο ένας από πακιστανικό και ο άλλος από κινέζικο κινητό. Μιλούσαν για διαιτησίες, για τιμωρίες τρίτων ομάδων. Η δικαιοσύνη και η πολιτεία ανέχονται να μην προχωρούν δικαστικές υποθέσεις που αφορούν χειραγώγηση παιχνιδιών και διαφθορά. Όταν γίνεται αυτό, βλέπουμε να συμβαίνουν πράγματα όπως σήμερα, όπως έγιναν στον ΟΦΗ, όπως είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη.

Και ο κύριος Περέιρα προκάλεσε με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουμε, δείχνοντας ένα σημείο του σώματός μας. Αυτό δεν δικαιολογεί όσα έγιναν, απλώς σήμερα ο Ολυμπιακός νομίζω ότι ήρθε γνωρίζοντας ότι έχει αγωνιστικές αδυναμίες, όπως φάνηκε και με την ΑΕΚ και την Ντρίπρο, ενώ έχει συνηθίσει να έχει ιδιαίτερα θετική διαιτησία.Προσπάθησε να προκαλέσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι ουσιαστικά ήταν ηθικοί αυτουργοί. Εμείς είχαμε ζητήσει να πάει ο κύριος Μαρινάκης σε ένα μπουθ, αλλά προτίμησε να προκαλέσει με κάθε τρόπο. Ελπίζω να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : pestomou.info

Related posts