Search
tromaktiko3938

Θα καραφλιάσετε! Σε ποια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα πάει το καλοκαίρι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα επιστρέψει στη Σάλκε.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τη Σάλκε λήγει το 2016 και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας Ρομπέρτο Ντι Ματέο είναι άγνωστο αν θα ανάψει το πράσινο φως για την ανανέωσή του.

Σύμφωνα με την Bild η Λίβερπουλ, που είχε ενδιαφερθεί και παλιότερα για τον 23χρονο Έλληνα αμυντικό, αναμένεται να επανέλθει για την απόκτησή του ετοιμάζοντας πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εκτίμηση μάλιστα είναι πως η Σάλκε θα κοιτάξει να πουλήσει τον Παπαδόπουλο το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να απαντήσει θετικά στη Λίβερπουλ σε περίπτωση που αυτή επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *