102f9f7b1c1c5019e3cb1da90911228b

ΒΟΜΒΑ στην showbiz! Πασίγνωστος πολιτικός παράτησε γυναίκα και παιδιά για μια «καυτή» 40άρα! (PHOTOS)

Εδώ και τέσσερα χρόνια, στους κόλπους της γερμανικής Αριστεράς, ανθεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Οσκαρ Λαφοντέν και η κατά 26 χρόνια μικρότερή του Σάρα Βάγκενκνεχτ ερωτεύτηκαν σφοδρά, πήραν αυτομάτως και οι δυο τους διαζύγιο από τους πρώην, πλέον, συζύγους τους και από τότε είναι μαζί. Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Ο 71χρονος ιστορικός ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών (διετέλεσε πρόεδρος του SPD στο κρατίδιο του Σάαρλαντ από το 1977 έως το 1996), το 1996 εγκατέλειψε το κόμμα του και τέθηκε επικεφαλής σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο της Αριστεράς. Το 2007 ανέλαβε μαζί με τον Λοτάρ Μπίσκι την ηγεσία του Die Linke. Στους κόλπους του κόμματος και συγκεκριμένα σε ένα συνέδριο της Αριστεράς το 2011 γνώρισε την κατά 26 χρόνια νεώτερή του «κόκκινη Σάρα», σημερινή αντιπρόεδρο της ΚΟ του Die Linke. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και σφοδρός, τόσο έτσι ώστε και οι δυο τους να πάρουν διαζύγιο, ο μεν Λαφοντέν από την τρίτη σύζυγό του και η δε Σάρα από τον άνδρα της.

Τα χρόνια που ακολούθησα οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Και λίγο πριν εκπνεύσει το 2014, το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο 71χρονος Λαφοντέν και η 45χρονη Σάρα πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους: Να παντρευτούν. Ο γάμος τους έμεινε κρυφός για αρκετούς μήνες, μέχρι σήμερα, όταν τα γερμανικά ΜΜΕ έφεραν την είδηση στο φως.

Στις αρχές Ιανουαρίου, πάντως, δηλαδή λίγο μετά το γάμο τους, Σάρα Βάγκενκενχτ και Οσκαρ Λαφοντέν φωτογραφίζονταν στο πλαίσιο της εκστρατείας του κόμματος Die Link» με τίτλο «υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ». κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Ξεκινάμε από την Ελλάδα. Αλλάζουμε την Ευρώπη».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *