ΞΕΧΝΑ ΤΑ FREDDO-FREDDO CAPPUCCINO..ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ..ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ….

Παγωμένος ελληνικός καφές;; Δοκιμασέ το και θα πάθεις πλάκα!!!

Αν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και ξενερώνεις που δεν μπορείς να τον απολαύσεις…

τους καλοκαιρινούς μήνες , όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο… μη σκας ! Σου έχουμε τη λύση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς.Μπορείς να τον απολαύσεις και παγωμένο και πίστεψέ με..είναι το τέλειος !

Για να στο λέω αυτό εγώ , που πίνω επί 10 χρόνια πρωί , μεσημέρι , βράδυ φραπέ κάτι σημαίνει…

Η διαδικασία δημιουργίας του είναι λίγο μπελαλίδικη , αλλά αξίζει τον κόπο.

Πως θα τον φτιάξεις , λοιπόν :

-Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού (ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστό) και βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο)

-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος)

-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..

-Και είσαι έτοιμος !

loading...

Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου. Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον !

πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!