Δεν ξέρω για σας, αλλά είμαι συνεχώς στη προσπάθεια για να βρω τους πιο  εύκολους τρόπους για να κάνω νόστιμα, υγιεινά και φθηνά γεύματα για την οικογένειά μου. Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να αγοράζω πάντα φρέσκο κιμά έτσι έχω πάντα στη κατάψυξη . Ωστόσο, το μεγάλο μου πρόβλημα ειναι ότι πολλές φορες ξεχνάω να τον αφήσω  έξω όλη τη νύχτα για να ξεπαγώσει. Όχι πια! Μετά από αυτό το super video ξέρω πως να ξεπαγώσω το κρέας σαν ειδικός!!! Το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο  και πιστεύω ότι και εσείς


Πηγή

 

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια