Το βραστό αυγό είναι ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ για το μεσημεριανό γεύμα, ωστόσο, το καθάρισμά του δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση!

Κι ενώ το βράσιμό τους θεωρείται παιχνιδάκι… (απλά τα βάζεις σε νερό να βράζουν για 12 λεπτά) το ξεφλούδισμα τους είναι ένα άλλο θέμα.

Αν μέχρι τώρα χρειαζόσασταν αρκετά λεπτά για να αφαιρέσετε το κέλυφός τους, τώρα με αυτό το κόλπο θα αλλάξει η ζωή σας… στην κουζίνα! Είναι πολύ απλό!

Προσθέστε μαγειρική σόδα στο μπρίκι με το ζεστό νερό και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Πολλοί τολμηροί που το δοκίμασαν… ορκίζονται ότι τα τσόφλια αφαιρέθηκαν στο δευτερόλεπτο.

Πηγή: newsbomb

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!