Υλικά
- 1 μικρό βάζο
- 200 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
- ¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
- Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας,
- κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
- Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.
Πηγή: akispetretzikis
loading...
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!