Υλικά

  • 1 μικρό βάζο
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φέτα
  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
  • ¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
  • Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας,
  • κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
  • Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
  • Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.

Πηγή: akispetretzikis

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!