Η μυστηριακή τέχνη της Αγιουρβέδα, χρησιμοποιεί, πέρα από τις ιδιαίτερες τεχνικές της και μία σειρά από προϊόντα της φύσης, των οποίων τις θαυματουργές ιδιότητες αγνοούμε, ως άνθρωποι της Δύσης.
Ένα από τα συνηθέστερα φρούτα που χρησιμοποιεί η αγιουρβέδα, είναι το άμλα, ή όπως είναι γνωστό το ινδικό φραγκοστάφυλο!
Το άμλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα σε βιταμίνη C, προσφέροντας 450mg, ανά 100γραμμάρια φρούτου, ποσότητα, περίπου δεκαπλάσια από το πορτοκάλι!
Χάρη στα συστατικά του, το άμλα έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε :στομαχόπονο, διαβήτη, προβλήματα στο συκώτι, δερματοπάθειες, τριχόπτωση.
Αναζητείστε το άμλα και καταναλώστε το είτε φρέσκο είτε αποξηραμένο για καλύτερη υγεία!
Πηγή: pronews
loading...
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!