Φτιάξτε μια γρήγορη και φρέσκια σπιτική σάλτσα ντομάτας για τα ζυμαρικά σας, χρησιμοποιώντας ένα απλό τρίφτη. Κόψτε τις ντομάτες στη μέση και τρίψτε με την σαρκώδη πλευρά.
Η φλούδα της ντομάτας θα μείνει ολόκληρη στα χέρια σας, συμπληρώστε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ότι αλλά μπαχαρικά επιθυμείτε.
Μπορείτε κατευθείαν να ρίξετε τη σάλτσα πάνω από τα ζυμαρικά σας ή να τη βράσετε για πέντε λεπτά. Καλή σας όρεξη!
Credit: tiphero.com
loading...
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!