Υλικά
- 1/2 κούπας γάλα εβαπορέ
- 1 κούπας ηλιέλαιο
- 1/2 κ.γ. ζάχαρη
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. λεμονοχυμό
- 1 κ.γ. ξύδι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με λίγο από το λάδι (1/3)* για 1 λεπτό
Προσθέτουμε πάλι λίγο από το λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε
Θα παρατηρήσετε, ότι το μείγμα, από υγρό αρχίζει σιγά-σιγά να πήζει καθώς το λάδι πλέον ενσωματώνεται σ’ αυτό και δημιουργείται η μαγιονέζα.
Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό
*Το λάδι το προσθέτουμε σταδιακά, σε 3 δόσεις
Δοκιμάσετε οπωσδήποτε αξίζει!!
[via]
loading...
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!