Υλικά
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 συσκευασία γάλα παστεριωμένο με λιπαρά
- 8 κουταλιές της σούπας μερέντα
- 1 κούπα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος 250 γραμμαρίων με λιπαρά
- 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ στη δυνατή σκάλα τη ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί.
- Στη συνέχεια προσθέτετε τα δύο γάλατα μαζί και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά ακόμη.
- Κατόπιν ρίχνετε τη μερέντα και χτυπάτε για ένα λεπτό ακόμη.
- Τοποθετείτε το παγωτό σε ένα μπολ και ρίχνετε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
- Αφήνετε το μείγμα στην κατάψυξη για 6-8 ώρες και το παγωτό σας είναι έτοιμο.
- Αν έχετε παγωτομηχανή ρίχνετε το μείγμα στο κάδο της παγωτομηχανής και ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Έπειτα τοποθετείτε μια μεμβράνη πάνω από το παγωτό και παγώνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Πηγή: newsbeast.gr
loading...
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!