Υλικά

  • 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
  • 1/2 συσκευασία γάλα παστεριωμένο με λιπαρά
  • 8 κουταλιές της σούπας μερέντα
  • 1 κούπα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος 250 γραμμαρίων με λιπαρά
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη

 Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ στη δυνατή σκάλα τη ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί.
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε τα δύο γάλατα μαζί και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά ακόμη.
  3. Κατόπιν ρίχνετε τη μερέντα και χτυπάτε για ένα λεπτό ακόμη.
  4. Τοποθετείτε το παγωτό σε ένα μπολ και ρίχνετε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
  5. Αφήνετε το μείγμα στην κατάψυξη για 6-8 ώρες και το παγωτό σας είναι έτοιμο.
  6. Αν έχετε παγωτομηχανή ρίχνετε το μείγμα στο κάδο της παγωτομηχανής και ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Έπειτα τοποθετείτε μια μεμβράνη πάνω από το παγωτό και παγώνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες.

Πηγή:  newsbeast.gr

Δ

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια