Μια σούπερ ελαφριά μακαρονάδα χωρίς γλουτένη και χωρίς τους κακούς υδατάνθρακες των λευκών ζυμαρικών. Δες πώς να την φτιάξεις…
Θα χρειαστείς..
1 ολόκληρη κολοκύθα, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια, 1 καρότο τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 1 ντομάτα σε κυβάκια, 110 gr. μοτσαρέλα τριμμένη και 1/4 φλ.τσ. παρμεζάνα.
Ξεκίνα προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόψε την κολοκύθα στη μέση και βάλ’την σε μια λαδόκολα στο φούρνο για 45-60 λεπτά.
Όσο αυτή ψήνεται ανάμειξε σε ένα μπολ το λάδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το κολοκυθάκι και τα καρότα και ρίξ’τα σε ένα τηγάνι προκειμένου να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά.
Μόλις βγάλεις την κολοκύθα από το φούρνο με ένα πιρούνι βγάλε την ψύχα της. Όλως περιέργως θα βγει σαν σπαγγέτι. Πρόσθεσε τα μαγειρεμένα λαχανικά, την ντομάτα, την παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα και ανακάτεψε.
Βάλε το μείγμα σε ένα ταψί στο φούρνο και ψήσε για 30 λεπτά.
Άφησέ το να κρυώσει για 5 λεπτά και σέρβιρε.
Πηγή: faysbook.gr