Μια σούπερ ελαφριά μακαρονάδα χωρίς γλουτένη και χωρίς τους κακούς υδατάνθρακες των λευκών ζυμαρικών. Δες πώς να την φτιάξεις…

Θα χρειαστείς..

1 ολόκληρη κολοκύθα, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια, 1 καρότο τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 1 ντομάτα σε κυβάκια, 110 gr. μοτσαρέλα τριμμένη και 1/4 φλ.τσ. παρμεζάνα.

Ξεκίνα προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Κόψε την κολοκύθα στη μέση και βάλ’την σε μια λαδόκολα στο φούρνο για 45-60 λεπτά.

Όσο αυτή ψήνεται ανάμειξε σε ένα μπολ το λάδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το κολοκυθάκι και τα καρότα και ρίξ’τα σε ένα τηγάνι προκειμένου να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά.

Μόλις βγάλεις την κολοκύθα από το φούρνο με ένα πιρούνι βγάλε την ψύχα της. Όλως περιέργως θα βγει σαν σπαγγέτι. Πρόσθεσε τα μαγειρεμένα λαχανικά, την ντομάτα, την παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα και ανακάτεψε.

Βάλε το μείγμα σε ένα ταψί στο φούρνο και ψήσε για 30 λεπτά.

Άφησέ το να κρυώσει για 5 λεπτά και σέρβιρε.

 

Πηγή: faysbook.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!