Διαβάστε αναλυτικά την συνταγή της ημέρας 

Υλικά
5-6 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες με κεφάλι (μπορεί να είναι και κατεψυγμένες)
1 φλιτζάνι χυλοπίτες
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας
1 μέτριο καρότο τριμμένο στον χονδρό τρίφτη
1 μικρό κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις χυλοπίτες και τις γαρίδες. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε όλο το μίγμα μας σε ένα πυρέξ, βυθίζουμε σε διάφορα σημεία μέσα στο υλικό μας τις γαρίδες και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Αφήνουμε τις χυλοπίτες και τις γαρίδες να ψηθούν και τις βγάζουμε από το φούρνο μόλις τελειώσουν όλα τα υγρά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος δε χρειάζεται ανακάτεμα.

 

Πηγή: neadiatrofis.gr

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!