Έναν εύκολο τρόπο, χωρίς μεγάλο κόστος, για εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά, σε παστέλ αποχρώσεις, προτείνει η Ελένη Μενεγάκη, με την βοήθεια της συνεργάτιδάς της, Άννας Μαρίας Μπαρού!
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το «μυστικό» της την περασμένη σεζόν, τονίζοντας, ωστόσο, ότι θα επαναλάβει την πρόταση. «Το έκανα και εγώ και πραγματικά δεν υπάρχει πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος από αυτόν που μας έδειξε η Άννα Μαρία. Θα ξανακάνουμε τα ίδια αυγά! Είναι συγκλονιστικά εύκολα και επιτυχημένα! Ούτε να πασαλειβόμαστε, ούτε τίποτα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρα αυγά, αλάτι, χρώμα ζαχαροπλαστικής, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι.
Δείτε στο βίντεο την εύκολη διαδικασία βήμα – βήμα!
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας