Η άσφαλτος «πήρε» ένα ακόμη νέο παιδί – Θρήνος στον Εθνικό Βατερού

Tην τελευταία του πνοή άφησε την Μεγάλη Τετάρτη (8/4) το πρωί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Βατερού που πέρυσι φορούσε τα χρώματα της ομάδας Θανάσης Γκάτης (21 ετών), μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε στο δρόμο της Γιάννουλης στις 8 το πρωί.

Η ζωή του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι (ο θάνατός του ήταν ακαριαίος), αφού δεν μπόρεσε να βγει νικητής από αυτή τη «μάχη», το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πενθεί…

Ο Εθνικός Βατερού  εκφράζει  την θλίψη   και την οδύνη του ,   στην οικογένεια του νεαρού  ποδοσφαιριστή καθώς και στους οικείους του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν την απώλειά του…

Καλό ταξίδι Θανάση…

Η διοίκηση του Εθνικού θα παρευρευθεί αύριο Μεγ. Πέμπτη στη νεκρώσιμη ακολουθία
Από τις Ματιές στα σπορ

 

loading...

 

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια