Το 1986 έδωσαν αυτό το γλυκύτατο Koριτσάκι για υιοθεσία… 21 Χρόνια μετά είδε ΑΥΤΟ στο Facebook που της άλλαξε τη ζωή!

TΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝ ΑΠ΄ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΔΩΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Το 1986 στο Λιμάνι Elizabeth στη South Africa, μια 19-χρονη μητέρα με μισή καρδιά έδωσε το κοριτσάκι της για υιοθεσία. Δεν ήταν κατάλληλη για μητέρα καθώς χωρίς σύζυγο και δουλειά δεν μπορούσε να τη φροντίσει.

9612

Συντετριμμένη καθώς ήταν αποφάσισε πριν πει αντίο, να γράψει ένα γράμμα όπου περιέγραφε στο χαρτί όλα τα συναισθήματά και τις σκέψεις της. Το γράμμα ήταν λεπτομερειακό, με πολλές σελίδες, γραμμένο με ειλικρίνεια. Βαθιά μέσα της ήλπιζε πως κάποια μέρα το γράμμα αυτό θα έφερνε τη μια στην αγκαλιά της άλλης

9712

loading...

Η μικρή Tammy υιοθετήθηκε από μια ζεστή οικογένεια και είχε μια υπέροχη και άνετη ζωή.

9812

Ενώ μεγάλωνε η Tammy όλο και περισσότερο επιθυμούσε να μάθει για τη βιολογική της μητέρα. Έψαχνε το βιβλίο της μητέρας της για να ανακαλύψει στοιχεία για αυτήν και για το πως θα μπορούσε να την εντοπίσει.

9911

Όταν ήταν στην εφηβεία ηTammy απευθύνθηκε στο Facebook για να ενώσει μεταξύ τους, τα τελικά κομμάτια . Το αποτέλεσμα ήταν να στείλει ένα email σε μια γυναίκα που ήλπιζε ότι θα ήταν η βιολογική της μητέρα ….και έλαβε πίσω ένα .

1002

21 χρόνια από την υιοθεσία της η Tammy επιτέλους επανασυνδέθηκε με τη βιολογική της μητέρα. Δεν θα πιστέψετε τι τρομερό συνέβη στη συνέχεια!

10162

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί…

πηγη

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια