Search
1428132686-156005c5baf40ff51a327f1c34f2975b

Όταν έβαζε ένα κερί ανάμεσα από δύο ποτήρια, δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο…

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο άνθρωπος πρωτοάρχισε να χρησιμοποιεί τη φωτιά πριν από περίπου 1.9 εκατομμύρια χρόνια, για να ετοιμάζει το φαγητό του, να ζεστένεται τις κρύες νύχτες και να απομακρύνει τα άγρια θηρία. Ήταν το πλεονέκτημα που πυροδότησε την εξέλιξή μας.

Σήμερα, παρόλο που η φωτιά εξυπηρετεί ακόμη αυτούς τους βασικούς σκοπούς, την έχουμε «δαμάσει» σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να κάνουμε καταπληκτικά πράγματα.

Δείτε μερικά από τα πιο περίεργα τρικ με φωτιά, στο βίντεο που ακολουθεί, όπως προσοχή: όπως αναφέρεται και στην αρχή του βίντεο, αυτά τα πειράματαδεν είναι για παιδιά!

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *