«Τι περιμένεις από έναν αμόρφωτο;»
Λίγες μέρες πριν τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, είχε βγει η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της,
και δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον

τραγουδιστή για τον πολυσυζητημένο τραγούδι για τα κατεχόμενα, λέγοντας «Τι περιμένεις από έναν αμόρφωτο;»

Ας θυμηθούμε τι είχε πει:
Ο κόσμος εξαγριωμένος από τον θάνατο του Παντελίδη και τους υποκριτές δημοσιογράφους που πριν τον θάνατο του έβγαιναν και τον έκραζαν και μόλις έγινε αυτό το δυσάρεστο γεγονός, βγήκαν όλοι και έκλαιγαν στις κάμερες. Με αφορμή αυτό έγινε πανικός στο προφίλ της Φαίη Σκορδά με υβριστικά σχόλια!
Η παρουσιάστρια λοιπόν, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου στο προφίλ της στο Instagram, για να σβήσει τα υβριστικά σχόλια από το προφίλ της, που γράφονται για εκείνη και για τον Καβατζίκη.
Μάλιστα ήταν τόσα πολλά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο instagram που ανάγκάστηκε να κάνει τον λογαριασμό της ιδιωτικό.

Η Φαίη έχει πάρει κατάκαρδα αυτό που έχει γίνει και έχει μετανιώσει 1.000 φορές γι’αυτό που είπε στην εκπομπή της για τον Παντελή Παντελίδη.
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.. Καιρός είναι ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη στα σκουπιδοεκπομπές που μόνο δηλητήριο βγάζουν για την τηλεθέαση. Και καλό θα είναι να βουτάνε την γλώσσα στο μυαλό πριν βγάλουν χολή για κάποιον…

takaluteraedo.gr

 

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια